Prepadol muža a išiel do baru.Mladíkovi hlavou rozbil peru a zuby.Fľašou napadol manželku.Neoprávnene poberala prídavok na deti.

09.12.2010 Celý región

Prepadol muža a išiel do baru: Popradský policajný vyšetrovateľ obvinil zo zločinu lúpeže 28 ročného muža z Levoče.
Obvinený Levočan 3.12.2010 v čase okolo 1:00 h pred jedným z levočských barov napadol 48 ročného muža. Pristúpil k nemu od chrbta, chytil ho za ramená a stiahol ho na zem. Na zemi ho prikľakol, z dlane pravej ruky mu zobral 5. - € bankovku a odišiel do baru pred ktorým muža prepadol. K zraneniu poškodeného nedošlo. Policajti obvineného zadržali v pondelok 6.12.2010 a umiestnili ho do cely policajného zaistenia. Po vznesení obvinenia bol na neho zároveň spracovaný návrh na vzatie do väzby. Obvinený Levočan je v súčasnej dobe v podmienečnom treste odňatia slobody, ktorý mu vyprší 11.1.2011.

Mladíkovi hlavou rozbil peru a zuby:
Z prečinu výtržníctva obvinili včera policajti z Hanušoviec n/Topľou 21 ročného muža z obce Bystré, okr. Vranov n/Topľou.
Začiatkom septembra tohto roku napadol obvinený počas diskotéky v Hanušovciach 19 ročného mladíka z obce Majerovce, okr. Vranov. Hlavou ho udrel do oblasti pier čím mu spôsobil tržnú ranu hornej pery a zlomeniny horných zubov s dobou práceneschopností 7 dní.

Fľašou napadol manželku:
41 ročného muža z obce Gribov, okr. Stropkov, obvinili stropkovskí policajti z prečinu nebezpečné vyhrážanie.
V utorok 7.12.2010 večer prišiel obvinený domov pod vplyvom alkoholu, kde napadol a smrťou sa vyhrážal svojej manželke. Najprv ju sklenenou fľašou udrel zozadu po krku a následne ju v spálni začal biť päsťami po hlave. Počas toho jej vulgárne nadával a vyhrážal sa zabitím. Napadnutá žena utrpela zranenia s dobou liečenia do 5 dní. Po oznámení udalosti poškodenou na polícií, bol muž zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia. Taktiež bol na neho spracovaný podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby.

Neoprávnene poberala prídavok na deti:
Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie 31 ročnej Humenčanke z prečinu subvenčný podvod.
Obvinená žena za obdobie od 01.05.2006 do 31.01.2009 neoprávnene poberala prídavok na dieťa, ktorý jej bol priznaný na základe žiadosti zo dňa 09.07.2002. V žiadosti bola poučená o tom, že je povinná do 8 dní písomne nahlásiť platiteľovi každú zmenu, ktorá má vplyv na výšku a výplatu prídavku na dieťa. Napriek tomu tak neurobila a neoznámila, že od 01.05.2006 bol jej druhovi duplicitne vyplácaný prídavok na dieťa vo Veľkej Británii. Škoda spôsobená neoprávneným poberaním prídavku bola vyčíslená na najmenej 1 497,92 €.
 

Vyberte región